Tills dess, håll till godo med Birgittasbästa, alltså mina bästa. Ikväll startar Hela Sverige bakar 2016 och precis som tidigare år är det tolv amatörbagare som kommer slåss om titeln bästa hemmabagaren och precis som vanligt är det Birgitta och Johan som är expertjury och kommer utse vem som värd den åtråvärda titeln och precis som vanligt kommer Tilde vara den som leder programmet och peppar och stöttar deltagarna när de blir stressade och tappar fotfästet en smula. 1-2 st äpplen. Smöra och bröa en form med löstagbar kant, 20-24 cm i diameter. Grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader i ca 20-25 minuter,. Grädda mitt i ugnen i 175 grader i 25-30 minuter. 1 dl raps- eller matolja
Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Tillsätt tomatpuré, chilisås, pressad vitlök, fond, krossade tomater, vatten och oregano, och koka ihop i 15 minuter
Rensa och skär fiskarna till fina skinn- och benfria filéer. torskfilé, krav- eller msc-märkt. 1 tomater, förp passerade (400-500g). Fräs ytterligare 2-3 min under omrörning. 11 dl mussel- och fiskbuljong. 1-2 kg laxfilé, utan skinn och ben
Nagga pajskalet och förgrädda 10-15 min i 200 grader. ) gör man 3-4 satser deg (3 satser blir ett tunt skal och 4 satser lite tjockare) och dubbel sats av fyllningen
Hej hej. Ni som följer bloggen vet att tårtor inte är det mest förekommande här… Det är förvisso rätt gott men det är väldigt tidskrävande och pillrigt så det är inte alltid tiden finns att fixa med sådant
Du behöver till 4-5 portioner. Gratinera tills potatisen är mjuk, ca 45-50 minuter. Godkväll. Igår gjorde jag den här fantastiskt goda köttfärsgratängen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.