Skölj och finhacka paprikan, strimla rödlöken och salladslöken fint, blanda med dressingen. Skölj sockerärtorna och dela dem mitt itu och lägg i skålen med de övriga ingredienserna, hacka ner persilja, så mycket du vill ha
Servera med kokt potatis, Vinbärsgelé & syltlök. Kantareller gärna färska förvällda, men annars 2 burkar. Kantareller gärna färska förvällda( men annars 2 burkar)
Servera med Klyftpotatis och en klick Creme fraich. Skär lök i grova skivor & halvera dem sedan. Kanon med denna är att du kan göra både klyftpotatisarna och Karrén samtidigt
Servera med stekta kantareller, brunsås, kokt potatis & kokta morötter. Blanda Ägg, skorpmjöl, kryddor, vitlök & tillsätt vattnet sist så ni får en smidig gegga
1. 2. F. e. b. 7. 5. T. w. i. t. r. a. c. o. k. P. m. s. A. n. d. l. h. y. g. 0. ö. å. ä. v. p. N. u. f. J. ,. x. j. I. C. S. 4. é. G. L. H. 3. B. V. D. K. , t. k o. s t
3 dl gräddfil. 12 msk majonnäs. 13 vitlöksklyftor. 1Salt. 1Svartpeppar gärna grovmalen. 13 dl gräddfil 2 msk majonnäs 3 vitlöksklyftor Salt Svartpeppar gärna grovmalenRör ihop majonnäs och gräddfil så det blir slätt Pressa i vitlöken och tillsätt lite salt och svartpeppar
Smör en stor ungsform med margarin. täck formen med tomater. Avsluta med riven ost. Lägga allt i en stor ugnsform och krydda med 2 -3 tsk oregano , 2-3 tsk basilika, lite salt, 1 tsk grovmalen svart peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.