Idag tänkte jag spinna vidare lite på det och tipsa om olika sätt att använda kokosoljan på. Ett av de mest läsa inläggen här på bloggen är det här inlägget där jag berättar varför man mår bra av att äta kokosolja varje dag
Koriander - färsk. Skär brödet diagonalt så att det blir fyra trekanter. Tartaren ska ha en konsistens som går att forma till ägg med två skedar, inte för rinnig och inte för torr
Ägg-gulor av Ägg. Skär brödet diagonalt så att det blir fyra trekanter. Tartaren ska ha en konsistens som går att forma till ägg med två skedar, inte för rinnig och inte för torr
Degen behöver inte knådas, bara arbetas ihop så att du kan dela den i tre bitar. Dela varje tredjedel i tolv mindre bitar, och rulla bitarna till korvar somdu sedan formar till lussekatter och placerar på plåten med gott om utrymme för jäsning
Och så till ämnet till överskriften denna dag… Detta är ett av våra mest sökta recept på bloggen och jag har inte varit helt nöjd över receptet och manualen så att säga så nu gjorde jag slag i saken och gjorde ett steg för steg-recept
Om man vill ha mycket sås så dubbla satsen med créme fraiche blandningen. Blanda de båda créme fraicherna tillsammans med tomatpurén, pressad vitlök, cayennepeppar och ev mangochutney
Om man vill ha mycket sås så dubbla satsen med créme fraiche blandningen. Bryn fläskfiléen i stekpannan och peppra med svartpeppar Lägg fläskfiléen i en ugnssäkerform Stek champinjonerna och lägg dessa över fläskfiléen Blanda de båda créme fraicherna tillsammans med tomatpurén, pressad vitlök, cayennepeppar och ev mangochutney
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.