Koka upp grädden med rivet apelsinskal. Servera pajen tillsammans med citrussallad och sorbet. 1 frp sorbet blodapelsinsorbetmed ingefära eller någon annan syrlig och fräsch sorbet
CITRUSSALLAD MEDBLODAPELSINSORBET. En frisk och fräsch blodapelsinsorbet på en bädd av citrussallad. Jag tror det är viktigt att tänka på det ibland så att man föregår med gott exempel, speciellt de dagar då man helt tappar det… man sänker sig till deras nivå och kommer på sig själv att stå och hoppa och skrika som en galning
Ännu ett tips från oss till er är att klicka ner en skopa sorbet i ett glas bubbel, med eller utan alkohol, det är verkligen supergott och ett extra festligt sätt att servera på
StorstrutGräddglass i kex med kakaoöverdragPr. 18 krMagnum ClassicVaniljglass med mjölkchokladöverdrag. 21 krBlodapelsinsorbetVaniljglass och blodapelsinsorbet. 22 krSolero Fruit Ice OrangeApelsinfruktglass med äkta apelsinbitarPr. 22 krPistaschGräddglass med pistaschsmak överdragen med chokladPr. 19 krEkologisk strutmed vanilj- och chokladgräddglass. 105 kr för 10 stSommarGräddglass med vaniljsmak, jordgubbsrippel och jordgubbsöverdragPr
Serveras tillsammans medblodapelsinsorbet. Idrottsgalan produceras och drivs av Leroy Media. Jag började gå baklänges för att få en bättre selfi och krockade med f
Ej på bild – en löjligt god blodapelsinsorbetmed rostade pinjenötter. Palomar kan beskrivas som modern israelisk mat med influenser från närliggande länder
Skär bort skalet, även det vita på apelsinerna med en vass kniv. Fyll sedan med sorbet. Koka upp socker och vatten i en kastrull på svag värme till en klar lag
Lägg i en kastrull med vispgrädde och honung. Koka upp och lägg undan kastrullen med locket på. Koka upp grädden igen, sila habanerogrädden i chokladen och mixa med en stavmixer
Lägg två grissini på varje tallrik, garnera med ruccola och oliver och ringla lite olivolja över. Koka den färska pastan, slå av vattnet och blanda pastan väl med såsen
Återkommer längre fram då jag testar att göra en blodapelsinsorbet. I korgen åkte även semlebullar, mandelmassa och vispgrädde med, men efter att blomkålshuvudet blivit soppa med god grädde i så ändrade jag mig, det får bli en iskall blodapelsin till kvällen istället för semlan
Jag har inte orkat styra upp allt med mat och dryck än men det ger sig förhoppningsvis. Jag får ta några säkra kort för att inte hamna i tidsnöd imorgon, tror att förrätten får bli Torskrygg med purjolökscréme och topping
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.