Som alla andra är jag besviken på vädergudarna. Menmen, det blev ju lite ljusare i alla fall. Efter en snurrig dag på jobbet och dagis har vi landat hemma för att koppla av hela familjen
Nu är det lördag och jag skall komma på ett recept, skulle helst ha velat grilla men det är fortfarande kallt och när vi grillar vill vi sitta ute och äta
sedan i med lite vatten och fyll på med tärnad sötpotatis och buljong och ja allt som skall vara i. 1 liten fläskfilé. 1 burk creme fraiche (liten). ca 1 dl vatten. 1 liten fläskfilé. ca 1 dl vatten
Jag gillar verkligen att använda mig av nya ingredienser i köket och idag välkomnar jag en ny vän. Tidigare trodde jag att kålrabbi och kålrot var samma sak men det var det ju verkligen inte
Alltså med risk för att låta allt för negativ, men vilket deppväder. spöregn och riktigt kallt, gå här hemma och frysa när jag vill ha strålande solsken och ligga på beachen med någon sommarpratare i öronen och småslumra under solhatten
Jag har bakat något gott men annars så har ingentingblivit som jag tänkt mig. Ja, idag var min enda plan att gå i pyjamas hela dagen och att baka något gott
Igår var en allmänt kaotisk dag, det var många saker som inte blev som det var tänkt. Det fanns ingen bra färsk fänkål, och den fina sötpotatisen jag klämde på i mataffären för några dagar sedan låg nu och såg, ja, klämd ut
Planen var att den kokta pressade potatisen som fanns i kylen skulle bli till potatisbullar. Det blev inga potatisbullar, det blev potatistoppar tillagade i ugnen i stället
Kan man steka köttfärs som en biff. Det här är kanske något för den som gillar well done. Jag stekte köttfärs i kvadrater som om det vore en köttbit och resultatet blev godkänt
För någon vecka sedan plockade vi enliten hög med kantareller som räckte till varsin kantarellsmörgås men igår när Jonny var ute och plockade igen så hade det kommit upp massor med kantareller
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.