Bland fruntimmer och tårtor och glömda pinaler. En klassisk tårta med vaniljkräm och hallon, men min Margareta kommer att se lite annorlunda ut, med blandade bär och marsipanros i mitten
Igår fick jag besök av fina Emma som driver bloggen Viktkamp och hennes man och väninna. Blir alltid varm i hjärtat när någon jag känner tar sig alla milen hit bara för att ta en fika
I bland så blir det ju inte riktigt som man har tänkt sig när man lagar mat. Så här gjorde jag ca 800 g pressad potatis1 ½ dl riven ost1 äggulasalt ½ dl grädde Det här blandade jag ihop och sen rullade jag runda och fina bollar
Blanda ihop alla ingredienserna och arbeta ihop dem till en pajdeg. Vispa ägg, socker och äggula i en skål och tillsätt blandningen till det smälta smöret
Blanda ner övriga ingredienser och blanda samman smeten väl. Vilken otroligt vacker första maj vi har haft här nere i våra krokar, solen har verkligen visat sej från sin bästa sida hela dagen och Mårtenssons är så tacksamma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.