Enligt receptet kan man även använda banan, jordgubbar, hallon eller blåbär. Den allra bästa fyllningen och toppingen är i min smak massor av färska skivade jordgubbar ihop medgrädden
FRÅN 6 månader. Den här smoothien är verkligen en av våra favoriter här hemma. Dricker man inte upp hela kan man passa på att frysa in i iskuber, perfekt att ha på fil eller yoghurt också för att få lite god smak 6 månader
En repris på jordgubbsremmarna jag gjorde för ett tag sedan men denna gång med mynta ochblåbär. För en snabbare variant ej raw finns HÄRKlipp dem sedan i remsor med pappret kvar och dra sedan loss pappret och rulla ihop
Servera med en klick gräddeoch lite färska bär. Man kokar upp en rad med ingredinser och låter det småkoka någon minut, låter det stelna i kylen och sen är det klart
Säsong för semlor vilket knappast är så allergivänligt med vetebullar, mandelmassa ochgrädde. Till fyllning hade jag tänkt mixa malda solroskärnor med florsocker och någon droppe vätska för att ersätta mandelmassan, men så mycket orkade jag inte utan dottern fick lite hallonsylt och vi andra tog vanlig mandelmasssa i urgöpningen som gjordes i muffinsarna
Färga brunt med colorit och smaka av med salt och peppar. Jag bara reducerade såsen och lade till lite grädde, mer vin och lite timjan, stekte svamp som jag lade i och gjorde rotmos att servera till
På medgrädde, ost och sedan in i ugnen. Första gången jag tillagar falukorv i ugn tillsammans medgrädde vilket är en gåta nu när det känns ganska självklart (säkert hopplöst "efter" men ändå)
Ännu ett lyckat "kok-ihop" med få ingredienser och minimalt med förberedelse. Blanda ihop grädde, stärkelse/Maizena, tomatpuré, dill, salt och vitpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.