Efter en intensiv helg då vi presenterat våra produkter på Daglivs och ställt ut och sålt på Julmarknaden på Dalarö kändes det som vi var värda en god middag
I lördags förvarnade vi er om att det skulle komma ett recept inom kort på den godaste lasagnen vinågonsinätit, den vi kockade tillundertidenvi uppfann goda drinkar, och nu är stunden inne
När jag var liten åkte familjenibland ut i skogen och plockade blåbär, lingon och hallon. Jag minns det som en trevlig gemensam upplevelse och som belöningfickvi äta paj eller något annat gott som mamma gjort av bären
dagarna har sprungitivägiskolavslutningar, bakning av tårtor till kvällens firande av dotterna kandidatexamen och födelsedag, i efterarbete och trevligheter av en sprungen termin, icykling längs vidsträckta fält och tillviss del idimmig oro över hjärtan som längtar ut och hjärtan som svämmar över
Skiva entrecoten i två centimetertjockaskivor. Gnidin med grillkrydda och stek på hög värme efter önskemål (en del vill ha köttet genomstekt andra föredrar det rött inuti)
Och ungefär den studietakt jag orkar med med ett heltidsjobb och tävlingssatsning, om än något segt att skjuta upp minkandidatexamenytterligare på grund av minskandeistudietakt, men ett sunt beslut känner jag nu i efterhand
Här kommer en variant av klassiska kärleksmums. Receptet är litekrångligare än vanligt (smeten blandas nämligeni tre steg) men ibelöning så får man stora, fina och fluffiga chokladrutor
Twitter. Det ska vi ändra på, och på bästa sätt dessutom - nämligen med en riktig chokladdröm. En saftig, nästan fudgeliknande och intensivt chokladsmakande brownie som det är svårt (omöjligt
De här snacksen är både väldigt goda och nyttiga. Jag har fått receptet av min vän Therese och jag har redan hunnit baka det närmare tio gånger och det gör jag inte med vilket recept som helst
Finns det något mer New Yorkigt än pretzels. Nä, skulle inte tro det va. Eller var det mån tro tyska hedningar som uppfann brödet, som i formen av en kringla, tydligen återspeglar ett solkors
Så himla gött och god var tydligen den här desserten jag gjorde till herrarna och bjöd på igår, för det var väldans tyst runt bordet, bara ett eller två mmmmmm hördes
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.