Då kom bekännelsen. Det blev inget bad i går. Vi hamnade på ett shoppingcenter i stället med några vänner och spenderade lite tid på ett lekställe och fikade
God kväll kära läsare. Idag bjuder jag på ett vegetariskt recept. Jag skulle vilja beskriva mig själv som en smygvegetarian eller snarare en wannabe-vegetarian (termen sem/demi vegetarian passar inte riktigt in på mina matvanor)
Och är vi nu inne på "syndernas bekännelser" i matvärlden erkänner jag mig skyldig till att gilla fryst sprödbakad torskfilé (som alldeles säkert är mer "sprödbakad" än "torsk") med Arlas citronsås potatismos (nej, aldrig pulver)
Hej på er. Här kommer ett jättebra tips på bakningspyssel inför Alla hjärtans dag =). Precis som jag vill inspirera er läsare så gillar jag att inspireras av andra kreativa människor
Det har till och med hänt (nu kommer en bekännelse) att jag har brett den kall på knäckebröd. För många år sedan hittade jag ett recept på jordnötssås i ICA-kuriren
Har du förresten tankar och bekännelser rörande just isterband, så kan du skriva av dig hos DN. Isterband får hemma hos mig alltid sällskap av rätt klassiska tillbehör
I efterhand har man konstaterat att de förment hjärntvättade amerikanska krigsfångarna efter frisläppandet tog tillbaka sina bekännelser och att dessa uttalande med all säkerhet tvingades fram genom de vidriga förhållanden de utsattes för i lägren
Och då kom bekännelsen. Rabarber är ju så underbart gott. Dessvärre så har jag familjemedlemmar som tydligen har något problem med sin rabarbergen då de inte alls är särskilt förtjusta
Ytterligare en bekännelse. Idag lagar vi en riktig veg-klassiker, nämligen falafel. Till den äter vi bulgursallad med massa persilja och mynta, samt baba ganough
Jag tog hjälp av Konditorns Bekännelser och lyckades fixa till en strut. När klockan är strax före sex på helgmorgnarna och normala människor sover tycker jag om att leka i köket
På söndag är det första advent, vill du ha hemmagjord senap på julbordet är det alltså ta tag i detta ungefär nu eftersom den ska vila i minst tre veckor för bästa smak
En del av er har säkert hört/sett att jag har vägrat baka med dadlar eftersom jag tycker att dom är så äckliga och jag därför inte finner någon poäng i att baka med dom eftersom resultatet inte kommer att bli något jag uppskattar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.