Med elvispen på låg hastighet blandar du i mjölblandningen coh filmjölken i äggsmeten. Ifall frostingen inte är tillräckligt tjock för att smeta på, ställ den i kylen en stund så tjocknar den
Smaken på denna tårta är mycket god men jag kan inte förklara smaken. Men idag skulle jag få besök och då slog jag till och bakade denna Redvelvet tårta
Bred den på en av bottnarna och lägg den andra botten på och bred ut frostingen på hela tårtan. I en annan skål vispa socker och olja med elvisp på medelhastighet, tillsätt äggen ett i taget
Varför inte pryda kaffe eller tekoppen med en hjärtformad kaka på kanten. Om du inte har en speciell Utstickare till att göra hjärtan på en kopp skär då ut en skåra på ca 2 mm i hjärtat som utsticksren på bilden nedsn visar visar. Grädda kakorna på ett smörpapper på 170 grader i 10-12 minuter. Har du inte en sådan utstickare är det bara att ta en med ett litet hjärta och skära ut en skåra på 2 mm i kakan så den får en form som utsticksren ovan
Här kommer receptetpåRedvelvet-tårtan jag visade i förra inlägget. Tillsätt färskosten och vaniljsockret och vispa ihop på låg hastighet tills det är blandat
Related PostsGOD JULHallongrottor med kanel till pingstAtt bjuda …Receptpå världens godaste bullarProteinpulver dryck -Nyttig och mättande Hallon och lakrits shakeTårtkalas
Jag gjorde några mini mini cupcakes med mandel frosting som jag tog med på middagsbjudning. Men ibland är ju recept med Redvelvet lite tillkrånglade och många saker ska blnadas i olika bunkar och grejer
Jag gjorde några mini mini cupcakes med mandel frosting som jag tog med på middagsbjudning. Men ibland är ju recept med Redvelvet lite tillkrånglade och många saker ska blnadas i olika bunkar och grejer
Här kommer ett snabbt, enkelt och supergott receptpå pasta med bacon och philadelphiaost. Stek baconen på medelvärme i en stekpanna tills det börjar få färg
Det här är min tolkning på den gamla klassikern kålpudding. Grädda i mitten av ugnen ca 45 minuter, ta ut när färsen är genomstekt (beror på ugn och form)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.