Och visst var det gott, särskilt det extra ostiga, knapriga översta lagret , men det kändes ändå lite bland och trist i kryddningen trots att jag saltade och pepprade ordentligt och hade i lite cayennepeppar
Jag är ju som ni vet inte så himla förtjust i att slänga mat så häromdagen när vi hade ett gäng överblivna makaroner i kylen fick dessa förvandlas till “mac and cheese”, en krämig makaronigratäng med ost och annat gott
Blanda mjöl, kakao och bakpulver. och sikta i mjölblandningen. fortfarande vara kladdig). Smörj en form med löstagbara kanter och strö på lite mannagryn
Blanda ihop. Blanda kraftigt ner smält och hackad after eight. Därefter är det bara 4 ingredienser som ska blandas ihop och fördelas över botten i formen och så in med den i frysen
Har ni aldrig smakat en riktigt god, klassisk mac and cheese så bara måste ni prova detta recept. Mac and cheese är en amerikansk klassiker och tillagar du den på rätt sätt så kommer du aldrig att vilja koka vanliga makaroner igen
Tillsätt resten av ingredienserna och blanda snabbt ihop allt till en slät smet. Svärmor Signe bakade den här goda kladdkakan till efterrätt efter att ha bjudit på Morsdagsmiddag som bestod av fisk i ugn med gräddsås och bacon
Hacka After Eight i små bitar och blanda ner i fyllningen. Tillsätt en liten bit av det rumsvarma smöret i taget, se till att smöret blandas väl innan nästa bit läggs i
Vispa ägg och socker poröst, tillsätt chokladblandningen och mjöl, rör ihop. 25 g smör1 dl grädde20 after eight bitarSmält smör och blanda ner grädde och after eight, rör tills det är helt blandat, häll över den kalla kakan och ställ kallt
Blanda ned osten och rör tills den smält ned helt. 3 dl standardmjölk. Så här gör du. Smält smör i en tjockbottnad kastrull, gärna gjutjärn, vispa ned mjölet och bryn i ca 2 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.