Ett recept vi prövade från Hela kändis Sverige bakar. Det var en bullängd med en speciell fyllning av kokta vallmofrön som Johan Sörberg var lyrisk över
Ugnsbakad aubergine med vitlök och tomat eller som rätten även kallas imam bayildi (Osmansk präst - en imam - som svimmade antingen av övermättnad när han satt i sig för mycket av den, eller av snålhet då han insåg hur mycket dyr olivolja som använts
Så här gör du din Imam Bayildi. Börja med att skölja dina aubergine under vatten. Vissa låter dem stå i saltvatten i cirka en kvart för att få bort den bittra smaken, jag brukar dock hoppa över detta pga
Min son och min sambos son har precis satt sig på bussen och är på väg på klassresa till Berlin. Min dotter ska på Summerburst i Göteborg i helgen och min sambos andra son ska till Liseberg med skolan
Har ni hört talas om Mrs Curlie´s underbart goda fudge. Det hade inte jag tills jag en dag för ungefär 3 veckor sedan när jag tillsammans med Simon blev bjuden på Mrs Curlie´s fudge av Christian i Nordstan
God kväll. Hoppas er vecka börjat bra. Jag skulle egentligen haft semester från och med den här veckan, men har en del kvar att göra på jobbet så imorgon ska jag försöka bli klar med det mesta
Jag har ätit smörgåsbord två dagar i rad och min mage är nu nästan större än när jag var gravid. Igår var jag på Liseberg med mina kollegor och då åt vi smörgåsbord på Huvudrestauranten
Det bästa med en glassmaskin är att man kan få precis de smaker man vill på sin glass, smaker på glass som funnits tidigare men försvunnit genom åren, polkagrisglass är en sådan sort, tidigare var det SIA Glass som gjorde polkagrisglass , nu är det inte lika lätt att få tag på men Lejonet & Björnen har polkaglass i sitt sortiment
Imorgon är det fredag (igen. ) och vi ska fira in helgen genom att äta middag och dricka bubbel på Natur, kolla in Kings of Convenience på Pustervik och avsluta kvällen med en Bloody Mary på Mr P
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.