Till blev det krispiga rösti på sötpotatis ochfeta, med lite peppar och sedan stekta i smör. Jag använde mig av Fontanas nya feta som är smaksatt med vitlök
Färsbiffar fyllda medfetaost är väl gammal skåpmat egentligen, men att jag gärna gör det om och om igen beror ju på att det blir så himla gott och saftigt
Ta ut och garnera med mycket fetaostoch basilikablad och servera genast. Klyfta tomaterna och löken och lägg det tillsammans med potatisen i långpannan och rör om försiktigt
Nyponmarmelad med muscovadosocker. Nyponen lyser röda och även de är fulla av nyttigheter. Med vanilj. Det har jag inte men jag har en förstående man och kompanjon, duktiga kockar, en hel
Hacka persilja, smula fetaostenochmed mjölken i en skål. Det är viktigt att komma ihåg att inte salta omeletten för själva feta osten bidrar med så mycket salt i sig
Smaka av med salt och peppar och servera. Skölj och finhacka purjolöken. 5 medelstora potatisar (760 g)1 purjolök ( 400 g)Vatten1 tsk salt2-3 msk köttfond (byt ut till grönsaksfond så får du den helt vegetarisk)Skala potatis och skär i små kuber. 5 medelstora potatisar. 1 purjolök
Smaka av med salt och peppar. Toppa med en strimla rivet citronskal. Blanda ihop smulad fetaost, urkärnade svarta oliver, turkisk yoghurt och rivet skal från 1 citron. 200 g smulad fetaost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.