Basilikafilé i ugn Sätt ugnen på 200°. Krydda kycklingen och bryn den i smör. Lägg i en ugnsform. Mixa ihop basilika, soltorkade tomater, grädde och fond Matklubben.nu
BASILIKAFILÉ I UGN Det här receptet hittade jag på Matklubben. se. Väldigt enkelt och gott recept. 4 pers. 4 kycklingfiléersaltpeppar1 msk smör1 dl basilika4 soltorkade tomater i olja2 1/2 dl grädde1 msk kycklingfond10 körsbärstomater Bland bakverk och kastruller
Amoz tomat- och basilikafilé. Låt kycklingfiléerna bli halvtinade. Klyv varje filé först till två delar, därefter delas varje bit mitt av så du har fyra delar Matklubben.nu
Basilikafilé i ugn Krydda kycklingen och bryn den i smör. Lägg i en form. Mixa ihop basilika, soltorkade tomater, grädde och fond Hemmets Journal
Basilikafilé Skär fläskfilén i 1 cm tjocka skivor. Bryn köttet i stekpanna. Salta och peppra. Lägg efterhand köttet i en gryta Matklubben.nu
Basilikafilè Skär köttet i 2 cm tjocka skivor. Skala och hacka vitlöken. Bryn köttet och vitlöken i smör i en stekpanna och lägg över i en gryta Matklubben.nu
Basilikafilé i ugn Ugn. 200 grader. Krydda kycklingen och bryn den. Lägg i en form. Mixa basilikan ihop med soltorkade tomater, grädde och fond Matklubben.nu
Basilikafilé i ugn 1. Krydda kycklingen och bryn den i smör. Lägg i en form. Mixa ihop basilika, soltorkade tomater, grädde och fond Hemmets Journal
Basilikafilé En god bjudrätt. 4 portioner. 500 gram fläskfilé 3 vitlöksklyftor 1 msk smör 1 tsk salt 1 krm vitpeppar 1,5 dl Köttbuljong 2 dl crème fraiche 1 kruka färsk basilika 0,5 dl hackade hasselnötter 1 dl riven lagrad ost, tex Grevé Skär köttet i 2 cm tjocka skivor Anitas Skafferi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.