Smula ner jästen i havregrynsblandningen. Blanda samman 3 dl mjölk och havregrynen, låt detta svälla i minst 1 timme. Blanda 3 dl mjölk med oljan och värm detta till 37 grader. 3 dl havregryn
Dagens nygräddade och proteinberikade bananvåfflormed smält mörk chokladVåffeltorn med ”Inca-trappor” ll Ni är extra många som kikar på mina nyttiga våffelrecept här i bloggen idag – ja för våffeldagen it is
Godisgoda våfflor med banan och choklad. Inlägget Bananvåfflor dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Om du vill servera dina våfflor utan choklad kan du istället smaksätta dem med kanel
Då var det dags att testa något gammalt i ny tappning. Bananvåffla istället för pannkaka. Tanken är detsamma som pannkakorna, men fick tipset om att tillsätta 1 msk vetemjöl i smeten
På onsdag är det våffeldagen, och här kommer ett våffelrecept med banan. Dessa våfflor med banan är väldigt lätta att göra, kräver få ingredienser, fastnar inte i våffeljärnet och är samtidigt hälsosamma
D) blev jag vansinnigt sugen på att fira medbananvåfflor. Sen gräddade jag i vanligt våffelgärn och åt med keso, mango & apelsin kvarg, jordgubbssylt och kokos
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.