Tillsätt äggen under kraftig omrörning ca 3-4 minuter. Tryck ner 2-4 klyftade, skalade äpplen i ett fint mönster i smeten. Strö över 1-2 msk socker blandat med 1 tsk kanel. Grädda äppelkakan 30-40 minuter i 200 º ugnsvärme, sänk värmen till 175º mot slutet
Rör ihop Philadelphia-osten med sockret till en slät smet. Blanda citronskalet, mjölet, gräddfilen och citronsaften och rör ner i Philadelphia-ost smeten
De här bagelsen är säkerligen supergoda med den vanligaste toppingen - cream cheese. Det är många som ifrågasätter mitt val att äta glutenfritt här - eller egentligen ifrågasätter de inte det, de undrar mer hur det ens är möjligt att leva glutenfritt i landet av pasta och pizza
Om du använder riktig citron - riv det yttersta på citronskalet fint och pressa citronen. Sätt in i nederdelen av ugnen och grädda den i 10-12 minuter (den skall inte ha så mycket färg)
Bagels är ett lite lyxigare portionsbröd som jag bakar några gånger om året. Både maken och ungarna älskar bagels så jag tror inte att de blir allt för besvikna över att inte få någon tårta
2015-05-28 12. 4-6 msk isvatten. Göm strimlornas ändar innanför pajformens kanter och grädda i ugnen i ca 40-50 min tills pajen är gyllenbrun. 4-6 msk isvatten
FacebookSkriv utE-postTwitterPinterestRelaterade 1 litet vitkålshuvud. Min fina vän Mats tipsade om den här supergoda coleslawn han gjort (finns här) och efetrsom jag älskar coleslaw OCH senap så svängde jag ihop den en kväll förra veckan
Här och nu idag, så tänkte jag att jag skulle bjuda er på den allra vanligaste av dem alla när det kommer till efterrättspajer på Thanksgiving - pumpapajen
Bagels av New York-stil innehåller salt och malt och kokas i vatten. New York-stil och Montréal-stil. Bagels är mycket populära i Nordamerika och Storbritannien och äts ofta med cream cheese och andra pålägg
Nu har det blivit mycket bakat och dessertartat på sistone. Hoppas ni inte misstycker. Jag tvivlar visserligen på att det är någon som blir akut allergisk mot en blogg med för många bakverk postade på rad, men i grund och … Fortsätt läs →
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.