En favorit, lätt och smidig att göra. Rullen kan stå förberedd och klar för ugnen. Frasig och nygräddad kan den sedan serveras till kallt kött på buffén likaväl som till stekt- lax, kycklingfilé eller till stekt oxfilé med en portvinssås
Till slut enades vi om två olika namn (nej vi kunde inte enas om ett) potatisrulle och röstirulle, och det sista är väl egentligen det som stämmer mest in på vad det är
Det här är gott. Med potatisrullar fixar man enkelt en festlig middag (ca 12 st). Förbered potatisrullarna i god tid innan de gräddas så slipper du stressa
Detta recept hittade jag i Fredagskocken Mattias Larssons kokbok ”Grillat”. Mamma tyckte det lät supergott och handlade hem ingridienserna och satte igång
Lättlagad tapas som vi hittade på Kokaihop. Räkna med 1/2 till 1 svamp per person. Portabello är inte en egen svampsort utan det är en brun kastanjechampinjon (vanligen kallad "skogschampinjon") som fått växa sig riktig stor
Sitter i bilen så då passar jag på att ge er ett recept som är så gott och passar bra till grillat. Linn bjöd på dessa "potatisrullar" på midsommarafton
Ca 600gram färs (jag hade nöt)SvartpepparVitpepparAromatCayennepepparKalv- och kycklingfond1 finhackad lök2 äggulorBlanda alla ingredienserna och lukta ifall du kryddat tillräckligt
Igår blev det experiment i köket tillsammans med Göran. Hans idé var att vi skulle fylla biffar med bacon… så det gjorde vi… och det blev mycket lyckat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.