Grytor är tacksamma att frysa in, bara att ta fram och värma och koka t ex ris till. Oftast blir det rätter som går att förbereda och frysa in så man slipper stå och laga maten på plats när man hellre vill vara ute i backen
Vi har gäster här i kväll till middag det är M och de små godingarna M&M, det gäller att inte äta allt på en gång nu har vi tomtepannacottan kvar det får bli lite senare i kväll
Först tänker jag att ska göra Blixten Mc Queen tårta men jag tycker att det för svårt för mig så jag tror att det finns ingenting som passar bäst för mig utan att göra liten racer bill istället för en stor bil tårta till honom
linda backon runt om du vill det eller skiva upp dem om du vill. en mild palsternackssoppa till förrättvarmrätt bestående av kycklingrulle, rostade grönsaker och en gorgonzolasåstill efterrätt en hallon- och havtorns-pannacotta med hallon och vitvinsgeléNyårsafton blev detförrätt bestående av potatisterrine, varmrökt vildandsbröst samt rostat franskbrödtill varmrätt kycklingrullad, rostade grönsaker och gorgonzolasåsoch till efterrätt chokladmousse med krisp o marschmallowsSom sagt
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Rör under tiden ihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärning i en kastrull
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Rör under tiden ihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärning i en kastrull
Passar både till efterrätt, mellanmål eller om man bara är lite sugen. -)Igår när jag kom hem från kursen var jag sjukt sugen på chokladbollar så jag bestämde mig för att prova att göra två olika varianter
Tycker det är kul att se vilka recept som är populära bland er läsare och ett recept som hängt med i toppen i många år nu är den klassiska veckosalladen
Jag heter Madelene och är 24 år, jag bor tillsammans med min familj bestående av sambo B, vår dotter Ena som är född i oktober 2012 och vårt senaste tillskott Edin som föddes i April -14
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.