Vegetarisk bönchili tillhör ett av dem första recepten som jag började med då jag skulle börja laga vegetariska rätter, när jag hade förätit mig på färdigprodukter
Vegetarisk bönchili tillhör ett av dem första recepten som jag började med då jag skulle börja laga vegetariska rätter, när jag hade förätit mig på färdigprodukter
Bönchili med choklad & valnötter, 6-8 port. Gårdagens sol byttes över natten till en dag med regn, så efter en uppfriskande promenad i regnet satt det fint med en värmande och smakrik gryta innehållandes bönor, valnötter och choklad
Skala och hacka löken. Skär paprikan i tärningar. Fräs lök och paprika i lite olja. Tillsätt pressad vitlök, krossade tomater, buljongtärningen och sambal oelek
Den här bönchilin innehåller en drös kryddor som ger den där goooa smaken… Men har du inte hela skåpet fullt av kryddor, som jag, så finns det genvägar att ta
Bönchili (ca 6 personer). Kort och gott en för jädra bra veggochili. Här har den fått puttra ihop i 1 timme, men har ni tid så låt den gärna puttra längre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.