Baka en god toscakaka. Toscasmet. Gör under tiden toscasmeten. Toscasmet. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 22-24 cm i diameter. Grädda kakan i ytterligare ca 15 min tills toscasmeten fått färg
Den här enkla bärkakan är supergod bara som den är eller med en klick grädde eller glass till. Sitter med datorn i knät efter en hektiskt dag på jobbet
Baka en god toscakaka. Toscasmet. Gör under tiden toscasmeten. Toscasmet. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 22-24 cm i diameter. Grädda kakan i ytterligare ca 15 min tills toscasmeten fått färg
Blanda de frusna bären med potatismjöl och florsocker. Om ni inte har provat att baka den här kladdiga bärkakan, så tycker jag verkligen att ni ska göra det
Rör ihop ägg och socker. Blanda ner mjöl. Tillsätt det smälta smöret. Lägg på de bär du tycker om. Grädda kakan i 160 grader i nedre delen i ugnen i ca 20 minuter
Så, vad bättre än att fira detta med en riktigt vårig kaka. Med smak av skogsbär, vanilj och kardemumma, toppas denna dröm med ett knaprigt marängtäcke och rostade mandelflarn
Hemma hade jag fått iordning på det mesta och middag klar i tid och mysläsning med barnen. Under tiden vi avnjöt en av mina favoritefterrätter, Tosca Päron så hörde man knastret från kaminen som sprakade för fullt och strålade ut en alldeles avdomnande värme
Blanda bären med potatismjöl och florsocker. Dagens bakning blev den här kladdiga bärkakan. Häll i smörad form med avtagbar botten (sätt gärna ett bakplåtspapper i botten så blir det enklare att få loss kakan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.