Bärcheesecake
matorama
matorama
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • deg
  • 100 g mandelmassa, riven
  • 100 g smör
  • 2,25 dl vetemjöl special
  • 0,5 st ägg, uppvispat
  • 400 g philadelphiaost
  • 2 st ägg
  • 1 dl florsocker
  • 1 st lime, rivet skal & hälften av saften
  • 1 st citron, finrivet skal
  • 125 g hallon
  • jordgubbar
  • 0,5 dl socker
  • 1 blad gelatin
  • 5 st jordgubbar, snoppade & klyftade
  • 25 st körsbär, urkärnade & halverade
  • 25 st hallon dl hallon
  • 1 dl blåbär
  • 25 cm i diameter och i teflon. Smöra formen om den inte är i teflon. Flytta över den utkavlade degen till pajformen. Ställ in formen i frysen i cirka 15 minuter Sätt ugnen på 175 grader Ta ut formen. Pensla pajdegsbottnen med det uppvispade ägget. Grädda pajdegen mitt i ugnen i 10-20 minuter tills den fått en ljusbrun färg. Ta ut pajformen och låt svalna något.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.