Jag är ju med i en tävling ”MAX Blog award” där vi tävlar genom att laga mat eller bakverk i micron om att vinna hem Fredagskocken Mattias Larsson som ska styra upp en middag för vinnaren och dess vänner, vi är nu inne på sista tävlingsveckan och jag känner pressen öka från mina vänner att kamma hem detta
Så - sista blogginlägget i MAX blog award och det firas med en helyllesvensk middag i form av helstekt fläskfilé, potatisgratäng (bakad i mikron) och en pepparsås
Veckans pastarecept är det dags för idag och det blir en sås med bl. a lövbiff och bacon som Anki lyckades få till riktigt bra till förra veckans fredagsmysmiddag
Smakrikt långkok. Så var det dags för mitt tredje försök i den långsamlagande grytan Crock-Pot. Enkelt kött som skulle vara för segt av kort tillagning, passar riktigt bra till en sån här gryta, som får puttra i många timmar
Rivstarta kroppen, gör dig av med gifter och få massor av energi. I alla tider har människor gjort olika reningskurer för hälsans skull och idag behövs det mer än någonsin
Varför starta veckan med småtrist vardagsmat, när jag kan bjussa på musselsoppa. Denna soppan var inte alls planerad, men jag är så svag för färska musslor, så jag kan inte gå förbi fiskdisken och se att de har färska musslor utan att köpa med mig ett nät
God morgon ♥. Efter en intensiv jobbhelg börjar jag måndagen och den nya veckan med ett personalmöte här i Torsby innan jag åker hem till Karlstad igen
En grönare jul. Vad vore väl skinkan i all sin glans, om inte de gröna tillbehören fanns. Jag har så länge jag kan minnas ätit en hel del gröna, goda rätter tillsammans med julmaten
Hela helgen hade vi finfint vårväder och det tog jag minsann vara på i söndags. Vid ett-tiden mötte jag Laura vid Belsize Park dit hon flyttat och vi promenerade till Hampstead Heath och vidare till puben The Bull & Last där vi hade ett bord bokat till halv tre
Pannbiff är en riktig favorit här hemma och givetvis ska den serveras med en massa lök, sedan finns det ju de som vill ha sina lingon, själv väljer jag vinbärsgelé till
I somras när jag hade semester svängde jag en morgon ihop den här godingen till frukost. Självklart åt jag fler saker till men just blandningen av yoghurt, honung, mandel och granatäpple blev en riktigt god och lyckad kombo som jag tänkte dela med mig av
Doppa kanten på ett mindre drinkglas i ett bad av färskpressad lime. Doppa glaset sedan direkt i lakritspulvret, det fastnar med hjälp av vätskan i limen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.