Äntligensemester. Vi börjar med att ta det lugnt i en vecka, sedan ska viiväg en sväng tillLalandia, Danmark och sedan ska viförhoppningsvis ta en tur med husbileni Österlen
Den här smörgåstårtan bakade jag tillminfamilj för ett tag sedan. Det var ingetsärskilt den dagen men man kan överraska dom man tycker om med något extra ändå tycker jag
En otroligt vacker och lättgjord dessert. De är fantastiska, både till utseende och smak. Jag misslyckadeslite med mina då jag helt plötsligtfick ett sånt sötsug och bara var tvungen att så snabbt som möjligt slänga ihop ett par rosor
900 g PhiladelphiaOriginal. 12 st gelatinblad eller 18 g gelatinpulver. 5 dl vispgrädde. 2 tsk vaniljpulver. 100 g blåbär , krossa/mixa. 2 st apelsin , skalet och juicen. 100 g hallon , krossa/mixa. 300 g Oreo-kakor 100 g smör Fyllning. 900 g PhiladelphiaOriginal 12 st gelatinblad eller 18 g gelatinpulver2. 5 dl vispgrädde 2 tsk vaniljpulver 100 g blåbär , krossa/mixa2 st apelsin , skalet och juicen100 g hallon , krossa/mixa250 g florsocker Dekoration
DEN VACKRAKYCKLINGEN. Jag ska på en gång varna er för bröd receptet, jag höftade totalt, om niinte känner er så bekväma med att höfta fram deger använd ett pitabrödrecept eller dylikt
För någon vecka sen hittade jag syrade rödbetor i mataffären och köpte en burk. Nu har jag testat göra en egen variant på en av Rysslands nationalrätter
Vispa gulorna med saften. Koka upp mjölken och vispa ner den iäggblandningen, häll detta åter i kastrullen och sjud sakta under vispning på låg medelvärme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.