Recept. Middagshjälpen. mån, 2012-08-20 14. 09. (3). Sätt ugnen på 250°C. Skär några snitt i auberginerna med en vass kniv och lägg dem i en ugnssäker form
Servera med grillad korv/kött och auberginedippen. Auberginedipp. Kamutvetesallad med mozzarella, auberginedip och grillad chorizo, 4 personer. kamutvete Kamutvetesallad med mozzarella, auberginedip och grillad chorizo, 4 personer
Sätt ugnen på 250 grader. Skär några snitt i auberginerna och lägg in dem i ugnen. Stek dem cirka 20 minuter tills de är lite rynkiga och bruna i skalet
Ajvar är en paprika- och auberginedip från Balkan. Sätt ugnen på 225°. Lägg ut köttskivorna på arbetsbordet, klappa ut dem med handflatan och salta och peppra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.