Detta receptet var verkligen en fullträff från min favoritkille Hugh. Så himla god och krämig rätt. Stor fördel med de två recepten jag har testat hittills är att det är enormt stora portioner så man får bra med lunchlådor
auberginecurry (vegan) med snabba quinoachapati. Ät näringsspäckad, ren och läkande mat, 100% glutenfri, utan vitt socker och få i dig tillräckligt med protein på samma gång
En underbar och välsmakande vegetarisk curryrätt och såvitt jag kan bedöma även en rätt som kan betraktas som en rätt lämplig för en vegan, jag har bytt ut originalreceptets kikärtor mot kidneybönor av den enkla anledningen att jag föredrar kidneybönor
Auberginecurry, 4 port. Auberginecurry, 4 port. Aubergine är rätt tillagad en helt fantastisk grönsak. Grillad eller ugnsstekt blir aubergine nästan lite köttig i konsistensen och den suger åt sig goda smaker
Idag när hungern började anropa på jobbet hittade jag en av en slump en kokbok med Ayurveda-recept. Självfallet har jag gjort om receptet (mer eller mindre medvetet)
Lägg auberginerna med snittytan nedåt på en oljad plåt. Gnid in ovansidan med olja. Grilla auberginen i övre delen av ugnen ca 15 minuter tills skinnet börjar bubbla
Auberginecurry med vitlök och tomatOnsdag. Hittade ett paket polenta i skåpet så jag kommer inleda veckan med Polenta Pasticciata, någon slags polentagratäng som jag aldrig gjort förut men hittade i en italensk kokbok jag har, Det italienska köket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.