Cut the aubergines in slices length-wise and put them on a baking sheet lined with parchment paper. Jättegodapizzorsom påminner till smaken om melanzane alla parmigiana
King solo vitlök är en lök som är hel och utan klyftor. ½ dl olivolja salt. 4 portioner. 1 kg aubergine ½ dl olivolja salt & peppar 250 g mozzarellaost, skiva 100 g parmesanost, riv Tomatsås. 1 kg mognatomater, skär i tärningar 4 schalottenlökar, skiva 2 king solo. - Läs hela inlägget här 4 portioner. 1 kg aubergine. 250 g mozzarellaost. 100 g parmesanost. 1 kg mognatomater. 4 schalottenlökar. 2 king solo
Dela auberginen på längden och gröp ur. Servera med en sallad på kamutvete ochguacamole med yoghurt. Fräs ytterligare någon minut och tillsätt auberginehacket
Bland det godaste jag vet är Moussaka, älskar hur krämig ochgodauberginen blir i ugnen. Ibland gör jag en vegetarisk variant, som jag brukar ha som tillbehör
Halvera auberginernaoch skär rutmönster i varje halva. Aubergine. Tina granatäppelkärnorna. Gnid in vitlök ocholja samt salt och peppar efter smak över varje auberginehalva
Igår blev det en aubergineochokragryta, rikligt kryddad med chili, ingefära ochkoriander. När den godaste indiska maten är den en själv lagar, då vet en att Malmös utbud av indisk mat är under all kritik
Skiva auberginen på längden och lägg skivorna på hushållspapper. Börja med tomatsåsen. Torka sedan av vätskan och lägg aubergineskivorna i en ugnsfast form eller på en plåt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.