Såklart bakar jag den hela året om, men oftast byter jag då ut jordgubbarna mot något annat, som granatäpplekärnor till vintern, blåbär till hösten och varför inte hallon till våren, som alltid är det bara att testa sig fram
Och i så fall meddelar jag härmed hela världen att det är dags för mig att hitta ett nytt jobb. Men det kan godt være lidt udmattende lige når det sker
Herr Backa kämpar på med verandamålningen, skrapar och har bytt några brädor. Idag är det iallafall grundmålat och imorgon blir det semester och landskamp på råsunda
Jag vill att barnen ska kunna klara det mesta när det är dags att flytta hemifrån sen är det bra att de får lära sig ta ansvar tidigt, det är ju mycket som ska göras i ett hem för att det ska fungera
Det fungerar utmärkt eftersom beaujolais är ett rött vin som nästan beter sig som ett kraftigt vitt. Jag kunde ju ha gjort det själv men nu erbjöd han ju sig
Som förälder till ett litet barn verkar det som att man inte kan pumpas nog med information om hur viktigt det är att de små trollen får i sig sin dagliga dos av järn
Jag har testat på att göra bondost här hemma men, aldrig " vanlig" ost. För det första har det varit sjukt svårt att hitta någon litteratur på ämnet - de finns knappt
Men idag kändes det verkligen som att jag blev överkörd av en lastbil och samtidigt skulle orka resa mig upp och låtsas som ingenting och lyfta tungt skrot
Sen in i kylen under natten och dagen efter så är det bara att vispa upp grädden. Det kallas glasscreme eftersom det smakar och känns som smält glass, supergott
Lägg märke till att brödet inte bakas ut förrän efter jäsning, tvärtemot annat kalljäst bröd. För ett tag sedan läste jag ett tips hos Tina från Lotta som hon läst hos Martin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.