Om ni föreställer er att vi på landet haft ett i stort sett lika fullt utrustat kök som vi har är hemma, så förstår ni själva attekvationensvårligen går ihop när det kommer till förvaring och placering av diverse köksattiraljer
Lika mycket som man ska planera hur en tårta ska se ut, vilka färger och dekoretioner man ska ha på tårtan, lika viktigt är det att kombinera smaker och färger innuti
Ni anar inte vilken otrolig rolig helg jag harhaft. Igår söndag åkte jag och mamma söderut för att besöka Tomatens Hus där vi åt den där ljuvliga tomatpajen och på väg tillbaka mot Halmstad gjorde vi ett stopp på café Utsikten där vi drack kaffe, åt kaka och njöt av utsikten
Eftersom jag inte hade något recept utan gjorde allt efter eget påhitt så är receptet sådär lite på en höft, men hörrni gör det här och njut av rätten till en iskall bira eller ett glas porlande bubbel
Så ända in i hoppsan god, och jag harhaftden stora lyckan att få äta den två gånger på en vecka. Japp först var jag tvungenatt provbaka godsaken och senha det förskräckligt tunga och ansvarsfyllda uppdraget att vara testpanel
Hackalöken och fräs den i smöret. När allt har fräst i nån minut, tillsätt riset och rör om. Här kommer en helt fantastisk, mättande risotto som ni kommer att ÄLSKA
Testa nu den här, lovar att dina gäster vill ha receptet. Ja, det var för den här godsaken jag utsatte mig för björbärstaggarnas krig, jädrans var de där sticksiga sakerna anfaller en
Efter attha låtit tårtan stå i kylen över natten med fyllning och allt så började jag med locket. Ha sedan i den vita chokladen i omgångar tills fyllningen är krämig
Jag hadeäven i enordentlig klick av limecurden i smörkrämen som jag spacklade tårtan med, vilket jag starkt kan rekommendera till er som annars har svårt för smörkräm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.