Dra bort papperet (pensla med lite kallt vatten så lossnar det lättare) från kakan. Ta kakan ur ugnen, strö över lite socker och stjälp sedan upp den med den sockrade sidan nedåt på ett bakplåtspapper
Hur gott som helst ochsuperduperenkeltatt laga. Annat jag brukar servera till är blomkålsgratäng, broccoli och blomkålsmos, stuvad vitkål eller en rättikagratäng, med andra ord är det bara fantasin som sätter gränserna på vad man kan bjuda till de här burgarna/biffarna
Det går ju naturligtvis bra att använda vilken svamp man vill, färsk, torkad eller på burk. Så när jag lagade dennahöstgryta med kyckling och svamp, där det i orginalreceptet står att man ska använda champinjoner, använde jag mig av svärfars torkade kantareller
Blanda den med olja, salt och dill och rosta eller stek denpågrillen så attden får gyllene yta. Fräs vitlöksklyftorna i olivolja på låg värme så att de mjuknar och får lite lätt färg, de ska inte brynas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.