Jag lägger mina kakor i en stor glasburk som ställs på köksbordet för att se lite snygg ut. Degrullen går bra att förvara i frysen för att sedan ta fram och grädda vid behov
Jag slutade äta det ungefär i samma veva som jag var stor nog för att förstå vad det innehöll. Vi har inte haft så lugna middagar sedan innan hon föddes (och dessutom får vi en anledning att svabba golvet oftare)
Någonting attäta,. och någonting att dricka,. någonting att älska å hålla kär – det är allt jag begär…. Vi hade bestämt oss för att prova ett vin vi fått som smakprov från the Wine Company
Nu är det förmodligen inte så himla smart av mig att lägga upp sådana här bilder och läska er med. Vet att ni är många som har börjat ett sundare och friskare liv såhär efter nyår, men att välja att inte visa denna drömdessert och gömma receptet långt in i en låda är snudd på egoistiskt och det vill jag inte bli anklagad för
Ni har nog förstått att jag älskar att baka o laga mat, nästan lika mycket som mode o inredning. För mig är det en avkoppling att stå i köket, att få ta sig an nya recept och utmaningar
Äsch skit samma, godsaker är till för att njutas av och det gör jag minsann och speciellt när det smakar så in i hoppsan gott att jag knappt kan sluta äta
Detta igenkännande av symtom av att vara sur i kroppen, som jag faktiskt har fått bort genom attäta mer basisk föda i vardagen samt utesluta socker, gluten och laktos, visade sig också stämma när jag testade PH-värdet med PH-stickor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.