Sätt ugnen på 175°. Blanda alla torra ingredienser. Tillsätt sirap, fil och russin. Rör om ordentligt. Olja 2 avlånga brödformar eller en stor rund form på insidan och bröa dem med sesamfrön
Börja med oljan i en kastrull och värm upp med kryddorna, ev cayennepeppar (om du vill ha lite drag i den) en liten stund, sedan i med tomat, vitlök och vatten och låt småsjuda i 10 minuter
Sätt ugnen på 175°. Blanda alla torra ingredienser. Tillsätt sirap, fil och russin. Rör om ordentligt. Olja 2 avlånga brödformar eller en stor rund form på insidan och bröa dem med sesamfrön
Den här röran påminner lite om ajvar i smaken men är inte lika distinkt i smaken. Röran passar perfekt tillsammans med grillad eller ugnsbakad kyckling
Koka de färska rödbetorna mjuka i vatten ca 30-45 minuter. Spola dem och skala. Skär tunna skivor och lägg dem omlott i en fyrkant, 4x4 per portion, på ett bakplåtspapper
Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
VÄRLDENS godaste pastagratäng som är en blandning mellan spaghetti och köttfärsås och lasagne. Inlägget Världens godaste pastagratäng dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Jag har lite svårt att slänga ätbar mat så jag tog ut det som fanns och tillsammans med en sista tinad kycklingfilé, en burk krossade tomater, några torkade örter och det sista ur burken med creme fraiche blev det denna makalöst goda kycklinggryta
Får nog säga att det var den godaste grytan jag har gjort, sambon var lyrisk ☺. Jag köpte häromdagen en stor bit märgpipa med ben ( Highland Cattle kött ) och igår så gjorde vi en köttgryta på hela stycket (ca 2,2 kg med benet)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.