Rör om tills osten smält. 1purjolök, fint strimlad. 1vatten. 1svartpeppar, nymalen. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Att ibland blir det katastrof, rakt ner i soporna och ibland blir det bara ett sådant där "Halleluja-moment" och i helgen var det sannerligen ett sådant, kan svära på attjagtill och med hörde en änglakör när jagsatte tänderna i den här tårtan
Jag måste erkänna att detta var riktigt jobbigt som förstagångshummerkokare. Hjärta slog ordentligt i bröstet på mig och det tog ett tag innan jag kände mig helt lugn igen
Rör ihop övriga ingredienser i en liten skål för att sedan pensla på morotsskivornas båda sidor. Sätt in i ugnens 160 grader varmluft med övervärme (om du har, annars bara varmluft eller över/undervärme)
Ta av från värmen och rör runt så att allt blandar sig med varandra. Tillsätt köttfärsen och stek tills den är färdig, tillsätt då tomatpurén, oreganon, salt och peppar
Jag börjar alltid dagen med en näringsrik smoothie, och det brukar i vanliga fall bli på vad jag har hemma i grönsak- och fruktväg och- eller väldigt mycket efter vad jag är i behov av atttillsätta i min kost för att må bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.