Tillsätt sedan mjölet blandat med bakpulver och salt. Fyll 2/3 av formarna (amerikanskamuffinsformar i vanlig storlek) och grädda sedan i mitten av ugnen i ca 20 minuter
Muffinsen blir höga och fina med en sprucken skorpa på toppen, så himla gott. Enklast är att äta dem med sked då de är aningen smuliga och väldigt stora, men man gör som man vill
Smeta på glasyren på muffinsen och doppa i en liten skål med kokosflingor. * Klicka ut smeten i muffinsformar och ställ in i ugnen ungefär en halvtimma
Fördela smeten i muffinsformar och toppa med resterande mängd rabarber. Dessa muffins är riktigt goda. Jag älskar det och det går att variera med många olika recept
ca 30 st300 g smör2 1/4 dl strösocker21/2 dl brun farin2 ägg3 tsk vaniljsocker7 1/2 dl vetemjöl1 tsk salt1 tsk bikarbonat4 msk kakao200 g vit chokladGÖR SÅ HÄR
Pensla en plättlagg eller en stekpanna med lite smör och klicka ut ca 1 msk smet per pannkaka. Pudra de nygräddade pannkakorna med florsocker 2 1/2 dl vetemjöl
Smöra en stekpanna med lite smör och klicka ut ca 1/2 dl smet per pannkaka. Så här gör du. 20 minuter. Blanda vetemjöl, bakpulver, strösocker och salt i en skål
Stora saftiga amerikanskachokladmuffinsmed chokladbitar i. Fördela smeten jämnt i muffinsformarna. Vänd allting med en slickepott tills det blir en jämn smet
Stek små pannkakor i en stekpanna med lite kokosolja i. I morse blev det bland annat en lite nyttigare variant av amerikanska pannkakor och de blev riktigt goda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.