Dessa kakor blir knapriga i kanterna, men sega och mjuka i mitten precis som subway kakorna. 2016-03-02 @ 21. 150-200g choklad,. Grädda i nedre delen av ugnen ca 9-12 minuter. 150-200g choklad,
Men ett varningens ord på vägen - lås in kakburken, annars tar de slut alldeles för fort. )Sega chokladkakor ca 70 st270 g smör2 dl strösocker85 g ljust muscovadosocker1 1/2 dl mörk sirap5 1/2 dl vetemjöl1 dl kakao1 1/2 tsk bikarbonat3 tsk florsocker1/2 tsk vaniljpulverSätt ugnen på 175°C. Rulla/klicka ut till 6-7 längder nästan lika långa som plåten och lägg på plåten två och två. Grädda i ugn, 175°C i ca 15-18 minuter. Sega chokladkakor ca 70 st
) Här kommer ett toppenrecept, som är himla enkelt, på franska sega maränger. Klicka ut på plåt med bakplåtspapper och skicka in i nedre delen i ugnen i ca 45-60 minuter, beroende på hur sega du vill ha dom
Grahamsrutor och Sega Kola- & Havrerutor. I helgen fick jag tidningen Hembakat av min mamma. Hon prenumererar på den och varje gång jag bläddrar i den "hemma" så hittar jag många recept jag vill testa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.