Det blev precis som jag ville ha dom, spröda eller hur jag nu skall förklara, inte sega alltså. Bakade lite maränger idag för att bli av med lite äggvitor, detta är en kallvispad smet och är busenkla att göra i köksmaskinen, smeten sköter ju sig själ
Härligt spröda och goda maränger perfekt till barnkalaset eller till godaste marängsvissen. Vänd sedan ner florsockret och spritsa ut femkronors stora maränger på en plåt med bakplåtspapper
Viktigt att du inte slutar vispa, då marängerna annars kommer sjunka ihop i ugnen (Leila Lindholm). Rör bara lite för att få den snygga kontrastfärgen vit/brun i marängerna
20 st mellanstora. Ugn. 150 grader C. Ingredienser. 4 äggvitor. 3 ½ dl socker. ½ dl kolasås. Gör så här. Rör ihop socker och äggvita i en bunke med en handvisp, ställ bunken i vattenbad över en kastrull
Viktigt att du inte slutar vispa, då marängerna annars kommer sjunka ihop i ugnen (Leila Lindholm). Rör bara lite för att få den snygga kontrastfärgen vit/brun i marängerna
och här kommer ett litet tips på utsökta, segamaränger. Min kära far älskar maränger. Seganötmaränger. Han är fullständigt tokig i maränger, stora maränger, små maränger, med smak, bara vanliga
Sega och goda. Grädda maränger i nedre delen ca 70 min. Recept. kushtrim. sön, 2013-09-22 07. 09. 90min. (0). Lägg ner ägg vita i en bunke, vispa lite försiktigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.