Yeahaaa, då var det fredag. igen, åh den här veckan har jag knappt hunnit blinka känns det som. Så den här fredagen kom välbehövligt Nu sitter man med ett härligt glas cava framför sig och njuter i soffan
Eftersom helgen gick undan i rasande fart, kommer här lite tips på mat som passar när som helst, och definitivt en fredag, för det har vi testat, flera gånger om
Proteinbars, typ Supreme Protein bar eller Oh Yeah. bild från matfusk. nu. Jag får ofta frågan om jag kan rekommendera något mellanmål som är lätt att ta med sig och som håller bra en hel dag utan kylskåp
Eftersom jag tyvärr kommit in i fel rytm med bloggande (vet inte riktigt hur jag hamnade här) där det jag bakat och fotograferat inte kommer ut på bloggen så snabbt som jag egentligen tänkt så blir det ibland lite aha-känsla för mig när jag "hittar" bilderna på datorn
Supa dupa food yeah. Jag älskar amerikanska pannkakor men vill inte göra dem på komjölk och ägg längre så här är receptet på hur jag gör dem vego-style
ah bästa sättet att äta en gryta på. En värmande linsgryta med indiska smaker. ohlala så gott. Jag skämms inte ett dugg för att publicera mitt andra vegetariska recept denna veckan
Yeah. ♥ Låt er väl smakaHöstig fläskrulle med rosmaringlace, krossad potatis och dragonkräm4 personer1 kg fläskkotlett, benfri1 citron1/2 kruka finhackad rosmarin1 paket baconsalt/pepparKrossad potatis
Förra helgen besökte jag Mitt köks matmässa alltid lika trevligt på deras mässor, vikten att få prova saker som inte hunnit komma i handeln än är alltid trevlig, men även saker man ha sett förbi och fått en ny aha upplevelse för
Ah, jag älskar frukt i maten. Det här kommer bli en av mina favoriter i sommar. Tänk er räkor som marineras i limesaft och blandas med lite röd chili och söt färsk mango
50 gram kokosolja (eller för den mänska som har 100 gram av smör/kokosolja hemma så ah - var enhetlig om du vill. 50 gram kokosolja (eller för den mänska som har 100 gram av smör/kokosolja hemma så ah - var enhetlig om du vill
Ah. Ah. Cevapcici på tunnbröd med ajvar & yoghurt. Köttbullar i en helt ny variant. Man kan tänka sig att de svenska köttbullarna slår det mesta men denna klassiska köttfärsrätt från Balkan är inte tokig alls ska jag säga er
yeah. Gokväll i stugorna. Nu äntligen lyckas jag sätta mig ner en stund, efter att ha sprungit runt som en skållad råtta och försökt packa allt som jag ska ha med mig
Ah. Nu har kylan verkligen kommit. Brrr. så kallt är det. Jag har inte riktigt vant mig vid det än. Som vanligt tycker jag att omväxlingen i temperatur händer alldeles för snabbt
Yeah, right. Glad Advent. Första ljuset är tänt. Stjärnor och stakar sprider ett behagligt ljus i hela huset och så snart detta inlägget är skrivet tänkte jag värma en kopp glögg, lägga en generös bit St Agur på en pepparkaka och sätta på advents psalmer på Spotify och bara njuta lite mer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.