Smält smöret i en kastrull och låt det svalna. Smält chokladen i vattenbad. Rör samman de torra ingredienserna för sig och de blöta för sig och sedan blandar man ihop de tillsammans
Rör ner ägget och blanda ivaniljen och saltet. Värm ugnen till 175 grader. Klicka ut på plåt och grädda i ca 10 mintills kanterna är bruna men mitten av kakorna fortfarande är mjuka. 1½ dl farinsocker. 1 tsk vaniljsocker
Bryt brödet imindrebitar och lägg i en bunke tillsammans med mjölken, låt brödet bli mjukt. Finhacka den gula löken och tillsätt den tillsammans med övrigaingredienser
Tillmellis så fick det bliSannasnyttiga Bananbröd, för vi hade två svarta bananer hemma som behövdes användas så då tänkte jag att jag gör detta recept eftersom det ska vara väldigt mogna bananer för mer smak
För ett par dagar sedan hade jag förmånen att få fotografera i Bomans lillaglassfabrik. Min svägerska Kristin Boman har dragitigång glassbar både i Trosa och i Stockholm, och glassen säljer som smör i solsken
Recept från SannaEhdinshemsida. De här plättarna är perfekta att göra om man är sugen på plättar och samtidigtvill ta slut på bananerna som börjar blilite för mogna
Tindra hade snabbt fått lov att åka till mormor & morfar Lasse då lillebror började att kräkas. Trots imaginärt rumlande mage hamnade vi, dvs jag, på julrecept då jag surfade när sonen sov
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.