Anpassat efter The Pioneerwomans recept. Och visst var det gott, särskilt det extra ostiga, knapriga översta lagret , men det kändes ändå lite bland och trist i kryddningen trots att jag saltade och pepprade ordentligt och hade i lite cayennepeppar
Det har varit en del sötsaker här på bloggen senaste veckan, vi får absolut variera med lite mat nu. Jag är ju som ni vet inte så himla förtjust i att slänga mat så häromdagen när vi hade ett gäng överblivna makaroner i kylen fick dessa förvandlas till “mac and cheese”, en krämig makaronigratäng med ost och annat gott
Klassisk brittisk street food. Blandamandelmjöl, parmesanost, salt och peppar i en djup tallrik. Blanda samtliga ingredienser och ställ kallt i väntan på servering
Har ni aldrig smakat en riktigt god, klassisk mac and cheese så bara måste ni prova detta recept. Med massa ost, massa smak och massa kärlek så har bloggaren Sapodilla Brown skapat detta recept som får det att vattnas i munnen
addClass('-show'). Blanda ned osten och rör tills den smält ned helt. 3 dl standardmjölk. Så här gör du. Smält smör i en tjockbottnad kastrull, gärna gjutjärn, vispa ned mjölet och bryn i ca 2 minuter
För att göra det hela lite mer spännande gjorde vi en twist på klassikern. Jag rekommenderar dock att man har massa jalapeno i, gärna inlagda för att få en god hetta i ostsåsen
Olof hade fått feeling och ville göra fish and chips, jag var inte svår. Blanda nästan allt mjöl med maizena och bakpulver, men spara lite mjöl på en tallrik att vända fiskbitarna i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.