Det som blev över avpolentan blev pizza till lunch dagen efter. POLENTAPINNAR. Vatten. Rapsolja. Kokapolentan enligt anvisningarna på paketet (det skiftar från märken)
I lördagsvarGaby och jag riktigt exalterade när vi begav oss mot TasteofChristmas-mässan. Antagligenvar det så populärt runt lunchtid på grund avattMary Berry (från Great British BakeOff) och Michel Roux Jr (från Masterchef) stod på scen
Inte är det en vacker bild eller en vackermaträtt, inga strån lagda i kors någonstans på tallrikenöverhuvudtaget för att ens försökagöraanrättningensnyggare
Dags för en resa till allas vår favoritdestination. Thailand. Detta blir dock inte en semesterresa med sol och badutan en resaav det mer kulinariska hållet
Klistra på någrapassandedekaler på ett highballglas. Fyll glaset till hälften med iskuber. Garnera med cocktailbär på en cocktailpinne och med en limeskiva
Piece ofvinbärskaka. Som sagt, det blir mycket bakning när det är sisådär väder ute. I söndags när P spelade golf och jag hängde med tjejerna så bakade vi dessagodingar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.