Och visst var det gott, särskilt det extraostiga, knaprigaöverstalagret , men det kändes ändå lite bland och trist i kryddningen trots attjagsaltade och pepprade ordentligt och hade i lite cayennepeppar
Jag är ju som ni vet inte så himla förtjust i attslängamat så häromdagen när vi hade ett gäng överblivnamakaroner i kylen fick dessaförvandlas till “macand cheese”, en krämig makaronigratäng med ost och annat gott
Blandamandelmjöl, parmesanost, salt och peppar i en djup tallrik. Klassisk brittisk street food. Blandasamtliga ingredienser och ställ kallt i väntan på servering
Har ni aldrigsmakat en riktigt god, klassiskmacand cheese så bara måste ni provadetta recept. Med massa ost, massasmak och massa kärlek så harbloggarenSapodilla Brown skapatdetta recept som får det attvattnas i munnen
4-6 500 g makaroner 1 l mjölk 6 msk smör 3/4 dl vetemjöl 1 riven, liten vitlöksklyfta 1 tsk dijonsenap 2 krm cayennepeppar 1 tsk salt 150 g riven lagradcheddarost 150 g parmesanost eller gruyère 1 dl panko (asiatiskt ströbröd) Lägg till i inköpslistan
varpostId = $(this). postId) return. Blanda ned osten och rör tills den smält ned helt. Rör ned varm mjölk och creme fraichesamtalla kryddor och gräslök
You're not trying to puree it, but you want it reallywell bruised so that it releases more flavour. Put the sage, sugarandsalt into the bottom of the shaker
Men det mestaharkretsat kring choklad och de flestanya tårt idéer, och för den del även andrakakor, har märkligt nog haft en rejäl överdos eller i vartfall en ansenlig mängd choklad med i grundtanken
Igår lagadejag och mina elever macaroniand cheese på vår lektion. Eleverna ville ha en mild variant så vi hadespanska pimientos de padron i som är milda små spanskapaprikor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.