Enhelg när livet är sådär underbart att leva. Midsommarafton i fredags var i det närmaste epik med mängder med skratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kring midsommarstången, lekar med skratt som får en att kikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
men det verkar som att jag klarar den bra. bryr mig inte om ifall den innehåller mer kolisar än rättika (har faktiskt ingen aning om mängden kolhydrater eftersom jag inte räknar, jag vill bara inte få sötsug) för det är vansinnigt gott
Helgen är i anstormande och det är bokstavligt talat faktiskt. Här nere på våra breddgrader blåser det friska vindar och ska, enligt utlovade väderlöften, göra ännu mer under natten och morgondagen
Vem kan motstå en fisksoppa gjord med mycket kärlek och grädde så här på höstkanten. Dessutom är det tråkigt att följa recept med prylar en helt säkert inte har hemma
Någon mer som hamnar efter med sin egna mat när man har en annan som tar upp ALL tid. Dennarätten är en qourngryta med krossade tomater, vitlök, Imat från oatly och lite örter
Jag har länge varit nyfiken på att göra Glace au four, som är franska och betyder just, glass i ugn. Skumt tänker man genast, kyla och värme går ju inte ihop menmarängen isolerar glassen och den ska ju bara gratineras snabbt så den är bara inne i ugnenen kort stund…simsalabim så kommer det ut en riktig ögonbrynshöjare vill jag lova
Dennahelg har min man jobbat så honom har vi knappt sett röken av. I går morse var det ju simskola för sonen så det var bara att väcka alla tre och lasta in dem i bilen
Så varför inte bjuda din kärlek på en schysst frukost på sängen till helgen. När vi hade middag med våra goda vänner så fick jag den här fina presenten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.