Jordgubbs- & nektarinsalsa. Zucchini- och fetaostbröd. Kokos- och hallonstubbe. 4-6 port. 1/4-½ tsk salt. In i ugnen 225 grader 30-40 min. Skär kycklingfiléerna i 3-4 bitar på längden och trä upp på spett. Grilla köttet i en hel bit tills den är 69 grader i mitten. 1-2 vitlöksklyftor. 6 tomater eller krossade tomater (6 tomater motsvarar 1 burk krossade tomater à 400 g). Ta ut degen från kylskåpet och tryck hastigt ut den i en pajform, ca 27 cm i diameter (för 6 port). Nagga degen med en gaffel och förgrädda ca 15 minuter - det gör inget om kanterna faller ner under gräddningen. Grädda i 30-45 minuter eller tills tomaterna bubblar och fått fin färg. 12-14 bitar. ca 12-20 mortlade turkisk peppar-karameller. 6 äggvitor. Så här gör du- texten är avsedd för 10 bitar. 6. 9. -Mama Skogly ♥ 1 citron 1/2 liter jordgubbar. 4-6 port. 1/4-½ tsk salt. 1-2 vitlöksklyftor salt. 6 tomater eller krossade tomater (6 tomater motsvarar 1 burk krossade tomater 400 g). 12-14 bitar. ca 12-20 mortlade turkisk peppar-karameller. 6 äggvitor 3 dl socker
Förutom de vanliga traditionella rätterna så tycker jag att min Skaldjursmoussetårta är väldigt god på midsommarbuffén och självklart även en klassiker som Västerbottenost-paj som fungerar perfekt till nästan allt
1 burk tonfisk(köp ingen "ful"-tonfisk). ca 0,5-1 dl majonnäs. 1,5-2 dl riven ost. Grädda mitt i ugnen i 200 grader tills osten smält, ca 5-10 minuter. 1 burk tonfisk(köp ingen "ful"-tonfisk). ca 0,5-1 dl majonnäs. 1,5-2 dl riven ost
2-3 msk råsocker. 6-8 passionsfrukter. Vispa marängen tjock över kokande vattenbad (i en skål över kokande vatten) tills den uppnår cirka 65 grader och blir glansig. Grädda marängen i mitten av ugnen i 70–90 minuter, den ska vara mjuk i mitten när den är klar. Baka den i 15-20 minuter. 2-3 msk råsocker
- Kallt kaffe ca. Tips inför en nyttigare fredagsmys. - Vaniljpulver en nypa. E-postadress. 15 januari 2016, 18. - kakao 5msk (efter tyckte och smak. 3-4msk (kan uteslutas om man inte gillar kaffe och istället använda bara vatten för att lättare kunna rulla). - 12-15 dadlar. - rena havregryn 3-4dl (rena om du är glutenintollerant som jag). - kokosolja 2 tsk. 12-15 dadlar
Tillsätt 1 tetra krossade tomater, 6-10 dl vatten, ca 1 tsk lantbuljongpulver, 0,5 msk sambal oelek. Så är sommaren här och jag försöker för tillfället att varva sommarjobb med att passa på att njuta av den fina svenska sommaren
Soppa igen, ovanligt va. Nu var det i alla fall dax för att prova på bondbönorna. Hittade några på torget i byn här om dagen, och idag, på självaste nationaldagen fick dom åka ner i kastrullen
Macarons -. Blev riktigt gott - och enkelt. 6 dl florsocker. 6 dl vispgrädde. här fuskade jag faktiskt och köpte bottnarna färdiga i butik och lade fyllning från morotskakans topping mellan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.