Recension. På onsdag kommer expressen hem hit till mig och ska filma när jag lagar korvstroganoff och bara på de senaste dagarna har fler spännande idéer och förslag dykt upp än på typ hela året dessförinnan
Lägg i köttet när kokspadet har kokat upp, lägg på locket. Låt köttet sjuda på svag värme i 45 minuter. Vänd köttet och sjud det ytterligare ca 45 minuter tills innertemperaturen är 75º. Men tiden beräknas till ca 35 minuter. Koka upp såsen under omrörning och låt den sjuda 5 minuter. 50 cl porter. 5 dl soja. 5 dl vispgrädde. 5 msk vetemjöl
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Bred på den utrullade pizzadegen. In i ugnen i 225 grader i ca 10 minuter. Ett enkelt och gott vitlöksbröd som tillbehör till te x grillat eller en god soppa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.