Mitt bidrag till förra veckans fotoutmaning - vit- hittar du HÄR. Veckans tema i Frökens fotos fotoutmaning är nämligen "i min låda", och i min låda till middag hade jag alltså grönsaker
Lins- och tomatsoppa (toppad med keso och nötter). Låt koka 10-15 min tills linserna är helt mjuka. Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 olika teman under året, samt alla deltagare
Fransk potatissallad (8-10 personer). Koka den hel i saltat vatten till den blivit mjuk (ca 15-20 minuter). Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare
En riktig 70-talsklassiker – Kreolskans söndagsgryta. 4-5 dl vispgrädde. Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 olika teman under året, samt alla deltagare. 4-5 dl vispgrädde
600-800 g högrevsfärs. Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. 600-800 g högrevsfärs
Grädda kakorna i mitten av ugnen ungefär 7-10 minuter. Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare
Vi har ätit semlor sedan 1500-talet, men första gången vi åt dem som runda bullar av vetebröd med mandelmassa och mjölk var i Stockholm år 1679. Jag har inte kollat upp exakt när den slog igenom, men gissar att det var på 2000-talet, eller kanske något tidigare. Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 olika teman under året, samt alla deltagare
1-2 tärningar grönsaksbuljong (jag använde fond). Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 olika teman under året, samt alla deltagare. 1-2 tärningar grönsaksbuljong (jag använde fond)
Sinneskatten har en fotoutmaning som heter Tema fredag och veckans tema är ätbart. Det bjöds på marshmallows som doppades i den ljusa chokladen - ruskigt sött, men beroendeframkallande
Söndag och dags för fotoutmaning vänner emellan. H 2 0, is blir till vatten. Denna vecka har Edith & Jag och Mamma med ambitioner dragit till med temat H2O, vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.