4 sätt att smaksätta vispad grädde
skanemejerier.se
skanemejerier.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2-3 dl Vispgrädde Vaniljsås: Vispa 2 äggulor med 2 msk florsocker och 1 msk vaniljsocker. Blanda med den vispade grädden. Polkagrisgrädde: Stöt 10 polkagrisar och blanda med den vispade grädden. Tillsätt eventuellt lite florsocker. Apelsingrädde: Vispa 2 äggulor med 2 msk florsocker och 1/2 dl koncentrerad apelsinjuice. Blanda med den vispade grädden. Moccagrädde: Stöt 1 msk kaffepulver och 2-3 msk florsocker i en mortel. Blanda med den vispade grädden.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.