INGREDIENTS 200 g mjuka gräddkolor, jag använde Mullsjö gräddkolor 4 msk vispgrädde 180 g mjölkchoklad 100 g äggvita (3 st) 15 g vaniljsocker (1 msk) 3 g salt (0,5 tsk) 250 g strösocker (2,5 dl) 130 g glykossirap 110 g vatten (1,1 dl) 400 g mjölkchoklad
Mattias Kristiansson. 1. Majsplättar. Blanda ihop majsmjöl (ca 3,5 dl), salt och bakpulver i en bunke. Skala och finhacka den gula löken, paprikan och koriandern fint
Jättegod mars kladdkaka. Börja med att breda på ut hälften av kladdkakssmeten i den, och klicka ut kolakrämen i smeten och dela marsen i mindre bitar och tryck ner och lägg sedan sista kladdkakesmeten
---Recept på råkost/raw food från Mattias på rawfoodbutiken. IngredienserEn mixad mangoRikligt med olivoljaEn skvätt äppelcidervinägerEn stor vitlöksklyftaEn stor nypa torkad salviaEn nypa grovt havssaltLite grovmald pepparEtt gäng finhackade basilikabladSom avslutning en knapp tesked nyslungad rå honung från bondens marknadGör så härBlanda allt i en skål
Jättegod mars kladdkaka. Börja med att breda på ut hälften av kladdkakssmeten i den, och klicka ut kolakrämen i smeten och dela marsen i mindre bitar och tryck ner och lägg sedan sista kladdkakesmeten
Häll grädden på Mars som är delad i bitar och låt stå en liten stund, rör tills allt är smält. Klicka ut hälften av smeten i formarna, lägg i några Marsbitar, klicka över resten av smeten i alla formar
Mattias Kristiansson. 1. Majsplättar. Blanda ihop majsmjöl, salt och bakpulver i en bunke. Skala och finhacka den gula löken, paprikan och koriandern fint
Efter det har jag tänkt länge att jag ska prova att fritera Mars. Min man älskar Mars och i USA verkar det vara poppigt att fritera allt möjligt godis och liknande
Mattias Kristiansson. 1. Beandillas. Häll av spadet från de vita bönorna och skölj noga. Låt dem rinna av i en sil och häll sedan ner dem i en matberedare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.