Non-stop chocolate-cookies 125g smör3 dl socker2ägg2 tsk vaniljsocker4½ dl vetemjöl1 dl kakao1 tsk bakpulver1 tsk salt1 påse Non Stop1. 2. Klicka ut 2 msk smet till varje kaka på 2 plåtar med bakplåtspapper på. Lägg ca 12 kakor per plåt. 2 ägg. 2 tsk vaniljsocker
16 November 2015 /. 20. Kalas tårtor. 15 /. Kalasinspo. /. Permalink /. 8. Nu börjar planeringen komma igång. om bara 3 veckor ska vi ha prinsarnas kalas
1 1/2 dl strösocker. 2 msk vaniljsocker. 1 1/2 msk ljus sirap. 1 1/2 tsk bakpulver. 1/2 tsk kardemumma. 1/2 tsk kanel. 200 g kallt smör. 1 1/2 dl florsocker. 4 1/2 dl vetemjöl. Grädda i 160 grader i ca 20 minuter. Ingredienser, ca 12 st muffins. 2 dl socker. 2 dl mjölk. 2 ägg. 1 1/2 tsk bakpulver. 200 g smör, rumsvarmt. 4 1/2 dl vetemjöl. 250 g blåbär. 1 1/2 dl syltsocker. 1/2 tsk kardemummakärnor, stötta/mortlade till pulver. Forma degen till en rulle, skär rullen i 20 bitar. Grädda i 175 grader i ca 20 minuter. 125 g smör, rumsvarmt. 1 1/2 dl farinsocker. 1 1/2 dl socker. 2 ägg. 2 tsk vaniljsocker. 21/2 dl hackad mjölkchoklad. Låt vila i kylskåp i ca 20 minuter. 2 tsk vaniljsocker. 2 dl vetemjöl. 200 g kokos (spar lite till garnering). 200 g mjölkchoklad. 2 tsk rapsolja. Häll i en smord och bröad form (ca 25 cm i diameter) med löstagbar kant. Grädda i 180 grader i 25-30 minuter. 370 g tonfisk i vatten (eller för den delen olja) (2 burkar á 185g), utan spad. 2 krm svartpeppar. 2-3 msk Heinz tomatketchup. 200 g slanggurka skivas i tunna skivor. 1 1/2 dl strösocker. 2 msk vaniljsocker. 1 1/2 msk ljus sirap. 1 1/2 tsk bakpulver. 1/2 tsk kardemumma. 1/2 tsk kanel. 200 g kallt smör. 1 1/2 dl florsocker. 4 1/2 dl vetemjöl. ca 20 minuter Sm. ca 12 st muffins. 2 dl socker. 2 dl mjölk. 2 ägg. 2 ägg. 370 g tonfisk i vatten (eller för den delen olja) (2 burkar á 185g), utan spad. 2 krm svartpeppar. 2-3 msk Heinz tomatketchup. 200 g slanggurka skivas i tunna skivor
2 finhackade vitlöksklyftor. 2½ dl grädde. 2 finhackade vitlöksklyftor. 2½ dl grädde. Har försökt blogga detta inlägg i 3 h typ, nu skrivs det med en arm då Olivia är i nån slags utvecklingsfas och tycker famnen är sååå skönt och gemytlig
Printade ut själva inbjudningstexten på insidan med Bonzai font (roliga fonts hittar du här). Origamivikning, värdinnan i japansk utstyrsel, inbjudningskorten och hemgjorda fortune cookies
25 mars, en av årets alla söta dagar då vi har något att fira. 16-20 stycken. 200 g margarin. 2 dl socker. 2 ägg. 2 dl potatismjöl. 25 mars. 16-20 stycken. 200 g margarin. 2 ägg
Tina och mixa jordgubbar med en stavmixer. Det bruna vaxade pappret är min senaste favorit i pappersväg, det kommer från Granit och jag använder det till allt
12 marshmallows (i tredjedelar). 2 dl strösocker + ½ dl att rulla kakorna i. 2 ägg. Sätt på ugnen på 200 grader. Ca 30 st 12 marshmallows (i tredjedelar). 2 dl strösocker + ½ dl att rulla kakorna i. 2 ägg 1 tsk vaniljsocker
Kan fixa receptet på något av det ifall ni skulle vilja det. Nikon D3100 + 18-55/3,5-5,6. Maten vi åt i går var helt suverän och anledningen till det var för att allt var hemmagjort
225 g smör. 2,75 dl socker. 3,25 dl vetemjöl. 2 tsk bakpulver. Häll smeten i en smord form (ca 24. På en ljus och en mörk bakad tårtbotten (som är delade i 3-delar) får du 2 tårtor á 3 våningar. 225 g smör. 2,75 dl socker. 3,25 dl vetemjöl
Pensla gärna bottnarna med saft innan du lägger på fyllningarna för att få den extra saftig. 2 ägg. 200 g vetemjöl. 200 g strösocker. 125 g rumstempererat smör. Klä två formar, ca 20-22 cm diameter, med bakplåtspapper i bottnen och smöra dem väl. Grädda dem i mitten av ugnen i ca 20-25 minuter. Fyllning 2. 2 påsar Marsánpulver. 2 ägg 150 g standardmjölk. 200 g vetemjöl. 200 g strösocker. 125 g rumstempererat smör. Fyllning 2. 2 påsar Marsánpulver
Finmal den skållade mandeln i en mixer. alltihop en extra gång i mixern. 100 gram skållade mandlar (mal gärna lite extra). 200 gram florsocker. 2. 215 g smör. 270 g florsocker. 1/2 tsk päronessense
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.