Kalas med guldfat och ätbara igelkottar
bevemyrs
bevemyrs
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 150 g smör
  • 1 1/2 dl strösocker
  • 2 msk vaniljsocker
  • 1 1/2 msk ljus sirap
  • 3 3/4 dl vetemjöl
  • 1 1/2 tsk bakpulver
  • 1 tsk kardemumma
  • 1 tsk kanel
  • 1/2 tsk kardemumma
  • 1/2 tsk kanel
  • pärlsocker
  • ägg
  • 175 grader
  • 10-15 minuter
  • 200 g kallt smör
  • 1 nypa salt
  • 1 1/2 dl florsocker
  • 4 1/2 dl vetemjöl
  • 100 g mjölkchoklad
  • kokosflingor
  • 160 grader
  • 20 minuter Sm
  • 12 st muffins
  • 1 dl kakao
  • 2 dl socker
  • 2 dl mjölk
  • 150 g smör
  • 2 ägg
  • 3 dl mjöl
  • 100 philadelphiaost
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 2 ägg
  • 5 dl vetemjöl
  • 3 ägg
  • 3/4 dl kakao
  • 3 dl gräddfil
  • 3 dl citronmajonnäs
  • 3 dl vispad grädde
  • 370 g tonfisk i vatten (eller för den delen olja) (2 burkar á 185g), utan spad
  • 4-6 msk bostongurka
  • 4 msk färsk hackad gräslök eller 1 paket frusen gräslök
  • 2 krm svartpeppar
  • 2-3 msk Heinz tomatketchup
  • 400-500 g skalade räkor
  • 200 g slanggurka skivas i tunna skivor
  • 6-8 ägg, kokta och skivade eller hackade
  • 1 påse blandad sallad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.