Pensla pirogerna meduppvispat ägg och strö över flingsalt och basilika. Så, för att underlätta när vardagen rullar igång igen så tänkte jag göra en hel hög med piroger idag och frysa in
Tryck ner russin i lussekatterna och pensla dem med ett uppvispat ägg. Mortla saffranet tillsammansmed någon nypa socker, så att pistillerna finfördelas
Sås med smak av sommar. Det märks att det är många som uppskattar bär till smaksättning i en kall sås, får väldigt många sökträffar på just den här hjortronsåsen
Lever med min sambo "J" i mitt gamla barndomshem "laritstorp" som vi kallar det. livsglitter för mig är allt det fina med livet, inredning, vardagslyx, blommor, men även drömmar, kreativt skapande & familjeliv
Vispa creme fraichen med elvisp för att få en trevligt fluggig konsistens. Det är en fördel att använda skivad skinka, annars är det svårt att få tillräckligt tunna bitar
En god vän frågade om jag alltid gör egen marinad till det kött som jag grillar. Marinaden som jag gjorde till kycklingspetten i veckan är en traditionell och enkel marinad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.