Ingredienser Portioner. 4 4 port ris 600 g strimlad kycklingfilé 1 msk olja salt peppar 2 dl crème fraiche (gärna feta/tomat) 2 1/2 dl kycklingbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 burk soltorkade tomater (à 200 g) 150 g sockerärter Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Nyckeln är (tror jag) är grädde med hög fetthalt, allting ska vara högt, då blir det krämigare. Stäng av plattan och servera gärna med din krämiga potatisgratäng eller med ris eller pasta
Krämig kycklinggryta. Krämig kycklinggryta med smak av gul curry♥. Du behöver4 portioner4 kycklingfiléerOlivolja1 vitlöksklyftaKrydda gul curryÖrtsalt och svartpeppar1/2 kruka färsk timjan2 dl grädde1/2 dl rödvin4 portioner pastaSalladGör såhärSkär kycklingfiléerna i skivor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.